Buraya duyuru, yenilik, tebrik, twitter akışı veya herhangi bir şey gelebilir..
Facebook | Twitter | Youtube | Google

Nokia Lumia 1520 Avea’da

Nokia Lumia 1520 Avea’da İçin Etkili Aramalar :

Avea, Nokia’nın merakla beklenen modellerinden olan Lumia 1520’yi Avea’ya özel avantajlarla Avea İletişim Merkezleri’nde meraklılarına sunuyor.
6 inç büyük ekranı ve üstün performans özellikleriyle dikkat çeken Nokia Lumia serisinin en yeni modeli Lumia 1520, 6 Şubat’tan itibaren 24 ve 36 ay taahhütlü veya peşin ödeme seçeneklerinin yanısıra, aksesuar hediyeleriyle birlikte Avealılarla buluşuyor.
Nokia Lumia 1520’ye Avea’nın avantajlı fiyatlarıyla tarifelerine ek 46 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olmak isteyenlere, ilk 3 ay 100 MB internet; peşin fiyatına 2.199 TL ödeyerek sahip olmak isteyenlere ise ilk 3 ay boyunca 250 MB internet hediye ediliyor. Avea, mobil iletişimin keyfini doyasıya yaşamak isteyenler için 250 MB, 1GB veya 4GB seçenekleri olan internet paketli teklifler ve konuşma, SMS ile internet paketlerinin birlikte sunulduğu “Her Şey Dahil Paket” seçenekleriyle abonelere farklı teklifler sunuyor.

Avea İletişim Merkezleri’nden Nokia Lumia 1520’yi alan tüm Avealılar’a ise Lumia 1520’nin orijinal koruyucu kılıfı ve kablosuz şarj plakası da yine Avea’nın hediyesi.

Bu Yazı Hakkında Birseyler Demek İstermisiniz ?